Patríme medzi popredných českých dovozcov sušeného a lyofilizovaného ovocia, orechov, super-potravín, semien, sušeného ovocia a orechov v polevách i cukroviniek priamo od farmárov, výrobcov či spracovateľov z krajín pôvodu, a to ako v konvenčnej, tak aj v organickej kvalite.
Ochutnajte arašidy vo vynikajúcej čokoládovej poleve bonnerex a nebudete sa od nich môcť odtrhnúť. Majú skvelú čokoládovú chuť a sú poriadne chrumkavé. Navyše do tela pri maškrtení dostanete zároveň aj cenné živiny.
Spojili sme našu najobľúbenejšiu čokoládovú polevu so sušenými jahodami a vznikla jedinečná chuť stvorená na maškrtenie. Ako bonus navyše vďaka jahodám do tela dostanete aj vitamíny a minerálne látky.
Nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a vláknina zabalené v čokoládovej škrupine. To sú kešu v čokoládovej poleve bonnerex, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie.
Vynikajúce mandle nakrájané na milimetrové plátky sú pripravené zdobiť vaše dezerty. Domáce koláče a tradičný mazanec sa bez nich rozhodne nezaobídu. Mandle patria medzi nutrične najbohatšie orechy. Hneď po kešu majú mandle najnižší obsah kalórií, a preto bývajú odporúčané pri redukčnej diéte.
Múka z kešu orechov je bohatá na nenasýtené mastné kyseliny a horčík. Je bezlepková a výborne sa hodí pre vaše pečené aj nepečené dezerty. Je tiež veľmi obľúbená medzi priaznivcami zdravej výživy. Táto oriešková múka obsahuje celý rad vitamínov, medzi ktorými nájdeme napríklad vitamín K, dôležitý predovšetkým pri zrážanlivosti krvi a pre správnu činnosť pečene.
Kokosová múka je obľúbenou zdravou alternatívou k bežnej múke, pretože je plná živín. Obsahuje iba 100% kokosovú dužinu a dokonca ju pre vás dovážame v BIO kvalite, takže pochádza z ekologicky šetrného poľnohospodárstva. Je významným zdrojom vápnika, vlákniny a plná bielkovín, ktoré sú veľmi dôležité pre zdravý vývoj svalov a tiež posilnenie činnosti mozgu.
Múka z lieskových orechov je ideálna pre bezlepkovú diétu, vegánov a priaznivcov paleo stravy. Vďaka vysokému množstvu „zdravých“ tukov je skvelou voľbou pri príprave dezertov a koláčov a navyše vám rýchlo dodá energiu. Obsahuje celý rad vitamínov a minerálnych prvkov a pečenie s ňou je radosť.
Mandľová múka patrí k najobľúbenejším bezlepkovým alternatívam bielej múky. A nie je divu. Je totiž chuťovo vynikajúca, skvele sa s ňou pracuje a navyše je plná cenných živín. Žiadne makrónky sa bez nej nezaobídu.
Mandľová múka patrí k najobľúbenejším bezlepkovým alternatívam bielej múky. A nie je divu. Navyše mandľová múka v úprave x-fine je ešte jemnejšia a je preto ideálna na prípravu makrónok. Je chuťovo vynikajúca, skvele sa s ňou pracuje a navyše je plná cenných živín. Žiadne makrónky sa bez nej nezaobídu.
Múka z pistáciových jadier obsahuje veľké množstvo mono nasýtených mastných kyselín a antioxidantov, ktoré chránia organizmus pred radom chorôb. Je skvelou bezlepkovou alternatívou k bielej múke a obľúbeným pomocníkom u priaznivcov raw a paleo stravy a tiež vegánov.
Múka z vlašských jadier je významným zdrojom antioxidantov a skvelou náhradou bielej múky, pretože sa s ňou v kuchyni dobre pracuje a nepotrebuje tepelnú úpravu, čo ocenia najmä milovníci raw dezertov. Výborne sa hodí na sladké pečenie, a pokiaľ milujete frgály, je jednoducho táto múka jasná voľba.
Chia semienka sú v posledných rokoch veľkým hitom a nie je divu. Sú totiž najvýznamnejším prírodným zdrojom Omega-3 a Omega-6 mastných kyselín, ktoré sú nevyhnutné na správny vývoj mozgu a nervovej sústavy.
Ľanové semienka patria medzi najbohatšie zdroje omega 3 mastných kyselín. Pridajte si pár semienok do koláča, šalátu alebo smoothie a urobte tak každý deň niečo pre svoje zdravie.
Ľanové semienka patria medzi najbohatšie zdroje omega 3 mastných kyselín. Pridajte si pár semienok do koláča, šalátu alebo smoothie a urobte tak každý deň niečo pre svoje zdravie.
Mak by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Je jedným z najväčších prírodných zdrojov vápnika a má nezameniteľnú chuť a vôňu. Cítite tú vôňu makových buchiet?