Cukrárske potreby pre všetkých, obchod kde kúpite poťahové hmoty, pomôcky pre cukrárov a cukrárske potreby.
Zloženie: 100% pražené PISTÁCIE. Prírodný 100 % pistáciový krém Orieshock - objavte chuťový zázrak priamo z prírody.Pistáciový krém je náš unikátny produkt a zároveň náš prírastok do rodiny zdravých a lahodných potravinových produktov. Tento jedinečný krém je vyrobený z tých najkvalitnejších pistácií, ktoré sú starostlivo vyberané a spracované tak, aby sme vám priniesli tú najlepšiu chuť a bohatý zdroj zdravých tukov, komplexných sacharidov a bielkovín.
Zloženie : Pšeničná MÚKA, cukor, PŠENIČNÝ škrob, kypriaci prostriedok: E500, E450, E341, rastlinný olej a tuk (repa), kakaový prášok (odstredený), emulgátor: E472b (palm, repka olejná), E477 (palm.), glukózový sirup (sušený) , farba: E172, E129, soľ, zahusťovadlo: E466, E415, SOJOVÁ MÚKA, aróma. E129: MÓŽE MAŤ NEPRIAZNIVÝ VPLYV NA ĆINNOSŤ A POZORNOSŤ DETÍ
Vďaka DeKora čokoládovej dekorácii - I LOVE YOU vytvoríte jedinečný zážitok pre Vášho drahého či drahou polovičku. Táto sada obsahuje 10 kusov krásne spracovaných čokoládových ozdôb, ktoré v tvare srdiečka vyjadrujú cit lásky a oddanosti. Každá čokoládová ozdoba je vyrobená z kvalitných surovín vrátane cukru, sušeného odstredeného mlieka, kakaového masla, mliečneho tuku a bezvodého mliečneho tuku. Farbivosť je dosiahnutá pomocou farbív E120 a E153, ktoré dodávajú čokoláde očarujúci a lákavý vzhľad. Na em
Zloženie : Slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, voda, zemiakový škrob, práškový cukor, ryžová múka. Farbivá : E100, E129, E133, Leštiaca látka : E901, E903. Zahusťovadlo : E414. Prírodná aróma : vanilka
Zloženie: cukor, kukuričný škrob, palmový rastlinný olej, obaľovacia látka: šelak. Rozmer : ⌀ 7 mm. Cukrové ozdoby na posypanie priamo na koláče, koláčiky a sušienky. Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich LEPOK, MLIEKA, SOJE, ARASIDY,ORECHY,MANDLE, LIESKOVE ORECHY A ICH DERIVATY.
Zloženie: dextróza, maltodextrín, škrob (kukurica), glukózový sirup, protihrudkujúca látka: E470b, aróma, zahusťovadlo: E414, koncentrát (jablko, mrkva), farbivo: E160c, E129, E110, leštiaca látka: E904, E903.E129, E110: môže mať nepriaznivý vplyv na činnosť a pozornosť detí.Môže obsahovať stopy: sóje .
Zloženie: cukor, dextróza, ryžová múka, rastlinný olej (repkový, kokosový), hydrogenovaný olej (repkový), glukózový sirup, zahusťovadlo: E413, E414, koncentrát (reďkovka, citrón, černice), farbivo: E101, E132, E133, E141 , škrob ( PŠENIČNY ), leštiaca látka: E904, invertný cukrový sirup, otruby (kukurica), aróma.
Zloženie: cukor, dextróza, krupica ( PŠENICA ), ryžová múka, glukózový sirup, rastlinný olej a tuk (kokosový, repkový), leštidlo: E901, E903, E904, farbivo: E100, E101, E131, E132, E133, E141, E160a, E174, škrob ( PŠENICA , kukurica, ryža), zahusťovadlo: E413, koncentrát (čierne ríbezle, citrón, reďkovka), stabilizátor: E414, želatína (hovädzie), kukuričné otruby, regulátor kyslosti: E330, aróma, soľ.
Rozmer šablony je cca 12 x 6,5 cm. Vzor labka má veľkosť cca 2cm. 1.Umiestnite šablóny na hladký povrch torty a pomocou paletového noža naneste tenkú vrstvu polevy.2. Držte jednu stranu a pomalím pohybom vyberte stencil z koláča.3. Umyte teplou mydlovou vodou a papierovou utierkou.4. Vytvorte si svoj vlastný efekt pomocou rôznych metód, napr.: Airbrushing, Royal iceing, jedlé perá, práškové farby a lesklé spreje.
Stencil šablona. Postup : 1.Umiestnite šablóny na hladký povrch torty a pomocou paletového noža naneste tenkú vrstvu polevy.2. Držte jednu stranu a pomalím pohybom vyberte stencil z koláča.3. Umyte teplou mydlovou vodou a papierovou utierkou.4. Vytvorte si svoj vlastný efekt pomocou rôznych metód, napr.: Airbrushing, Royal iceing, jedlé perá, práškové farby a lesklé spreje.
Priemer šablony - cca 9cm. Motýl šírka cca 2,8 - 2,5 - 1,5cm. 1.Umiestnite šablóny na hladký povrch torty a pomocou paletového noža naneste tenkú vrstvu polevy. 2. Držte jednu stranu a pomalím pohybom vyberte stencil z koláča. 3. Umyte teplou mydlovou vodou a papierovou utierkou.4. Vytvorte si svoj vlastný efekt pomocou rôznych metód, napr.: Airbrushing, Royal iceing, jedlé perá, práškové farby a lesklé spreje.
Priemer šablony - cca 9cm Postavička výška - cca 4cm.1.Umiestnite šablóny na hladký povrch torty a pomocou paletového noža naneste tenkú vrstvu polevy.2. Držte jednu stranu a pomalím pohybom vyberte stencil z koláča.3. Umyte teplou mydlovou vodou a papierovou utierkou.4. Vytvorte si svoj vlastný efekt pomocou rôznych metód, napr.: Airbrushing, Royal iceing, jedlé perá, práškové farby a lesklé spreje.
Zloženie : cukor, kakaové máslo, plnotučné sušené MLIEKO, emulgátor E322 ( slnečnicový lecitín ) prírodná vanilková aroma, farbivá E120. Môže obsahovať SOJU.
Zloženie : horká čokoláda - kakao 70% minimum (Ekvádorské kakao, cukor, kakaové maslo, emulgátor(y) : slnečnicový lecitín).Cukrárske zdobenie: kakaové maslo, cukor, farbivo: E100, potraviny: koncentrovaná reďkovka z čiernych ríbezlí a jablko.
Odolné tyčinky z brezového dreva na výrobu zmrzliny, sušienok alebo sladkostí na tyčinke. Bezpečné v mrazničke. Môžu byť tiež použité ako štipce na koláče alebo na remeslá. Vhodné pre styk s potravinami. Balenie 12ks.