Cukrárske potreby pre všetkých, obchod kde kúpite poťahové hmoty, pomôcky pre cukrárov a cukrárske potreby.
Vytvorte si vlastné vajíčka s touto formou Wilton . Ideálna na prípravu malých čokolád alebo mini koláčikov. Forma obsahuje 1 dizajn a 12 dutín veľkosť vzoru cca 4,3 x 3,3 cm. Vhodné do rúry, mrazničky, mikrovlnnej rúry a umývačky riadu.Materiál: silikón.
Vytvorte si vlastných zajačikov s touto formou Wilton Treat Form. Ideálna na prípravu malých čokolád alebo mini koláčikov. Forma obsahuje 1 dizajn a 12 dutín veľkosť vzoru cca 4,5 x3 cm. Vhodné do rúry, mrazničky, mikrovlnnej rúry a umývačky riadu.Materiál: silikón.
Krehký tovar. Odporúčame osobný odber na predajni. Nedokážeme zaručiť nepoškodené dodanie GLS službou. V letných mesiacoch kvôli vysokým teplotám odosielame špedičnou službou iba na vlastné riziko. Počas prepravy môže dôjsť k poškodeniu. Zloženie: cukor, kakaové máslo, plnotučné sušené MLIEKO,farba E120,emulgátor E322(slnečnicový lecitín), prírodná vanilková aroma, nízkotučný kakaový prášok, rastlinný tuk(palmový)
Zloženie: cukor, kakaové máslo, plnotučné sušené MLIEKO,farba E120,E101,E133,emulgátor E322(slnečnicový lecitín), prírodná vanilková aroma, nízkotučný kakaový prášok, rastlinný tuk(palmový)Môže obsahovať SOJU.
Zloženie: cukor, kakaové máslo, plnotučné sušené MLIEKO,farba E120,E101,emulgátor E322(slnečnicový lecitín), prírodná vanilková aroma.rastlinný tuk(palmový)Môže obsahovať SOJU.
Zloženie: Voda, farbivo: oxid titaničitý; príchuť, zahusťovadlo: karboxymetylcelulóza; emulgátor: polyoxyetylén sorbitan monooleát; okyselovací: kyselina citrónová; farbivo: oxidy a hydroxidy železa; konzervant: sorban draselný.
Zloženie: Farbivo: E170Alergény: Môže obsahovať stopy ARAŠIDOV, VAJEC, SÓJE, MLIEKA, ORECHOV (LÍSKOVÝCH ORIEŠKOV, PISTÁCIÍ, MANDLÍ), OXIDU SIRIČITÉHO alebo SIRIČNÍKOV.
Zloženie: zahusťovadlo: E406. Tento produkt je bezfarebný a bez chuti.Kompletná vegánska náhrada želatíny! Keď používate agar agar ako náhradu za želatínu, mierne upravte svoj recept. Potrebujete cca. 4 až 5-krát menej toho, čo potrebujete pri použití želatíny.Agar tuhne pri izbovej teplote, takže váš pokrm nemusí stuhnúť v chladničke a v teplom počasí vydrží z chladničky dlhšie.Bezfarebný a bez chuti.Obsah: 50 gramov.
Zloženie: etanol, farbivo:E170, E174,E133, E172, hnací plyn: E943a, E943b, E944. Môže obsahovať stopy: SOJE, MLIEKA , Maximálna využiteľná dávka: 167 g/kg. Len na profisionálne použitie. Návod na použitie: Vhodné na zdobenie čokolády, krémov, fondánu, gumovej pasty, modelovacej pasty a marcipánu. Pred použitím dobre pretrepte. Nastriekajte na povrch homogénnu vrstvu zo vzdialenosti 20 cm. Odporúčaná doba tuhnutia pred konzumáciou je 4 hodiny. Po použití otočte nádobu s rozprašovačom hore dnom a striekajte
Vysoko kvalitná forma. Vhodné na fondán, marcipán, cukrovú pastu, cesto na sušienky, kvetinovú pastu, modelovaciu pastu, čokoládu, cukríky a ďalšie. Veľkosť formy : 14 x 9 cm.
Zloženie: glycerín, propylénglykol, farbivo: E153, E110, E102, E122,E133, emulgátor: E551. Skladovanie: v suchu, skladujte na tmavom mieste. Príprava: pridajte požadované množstvo farby napríklad do fondánu alebo krému, miešajte alebo miešajte, kým sa farba nespojí. Pokračujte v miesení alebo miešaní, kým nedosiahnete požadovaný výsledok.
Zloženie: cukor,kakaová hmota, kakaové máslo,kávové zrná, emulgátor E322(slnečnicový lecitín), príchuť, lesk E414, glukozový sirup, vanilkový extrakt.
Plastové špachtle - stierky nevyhnutné na prácu s krémov, smotany alebo čokolády. Hladký koniec vám umožní koláč dokonale dokončiť. Balenie obsahuje 2 stierky s rozmermi 12 x 8,3 cm a 13,5 x 9,2 cm.
Profesionálny plech na pečenie z eloxovaného hliníka, bez zváracích bodov; ideálne na prípravu sladkých aj slaných jedál. Dokonale sa prispôsobí štandardnej veľkosti domácich rúr vďaka pohodlným bočným vodidlám.
Zloženie: etanol, farbivo: E172, E120, hnací plyn: E943a, E943b, E944.Môže obsahovať stopy: sóje , mlieka , oxidu siričitého a siričitanov (E220-E228) v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, vyjadrené ako SO2 .Návod na použitie: Vhodné na zdobenie čokolády, krémov, fondánu, gumovej pasty, modelovacej pasty a marcipánu. Pred použitím dobre pretrepte. Nastriekajte na povrch homogénnu vrstvu zo vzdialenosti 20 cm. Odporúčaná doba tuhnutia pred konzumáciou je 4 hodiny. Po použití otočte nádobu s