Predaj čajov,silíc,vonných tyčiniek, ezoteriky a prírodných kameňov.
Slovenská, ručne robená keramika Pao Pao Produkt obsahuje: 1 Keramický bylinný hrnček 1 Keramické sitko vložené do hrnčeka 1 Zaparovací vrchnáčik Výroba: Ručná výroba, keramika je točená na kruhu veľmi zručným slovenským majstromVýpal: Vysoko pálená keramika na 1160 oCGlazúra: Glazovanie vo vnútri a aj na povrchuMateriál: Keramika - kamenina - pevná, kvalitná, vysoko pálenáKeramika je vyrábaná výhradne pre distribútora: Bonsai Slovakia - Čajovňa dobrých ľudí, sro. Nitra Objem: 450-500 mlKrajina pôvodu:
Tradičný tvar japonskej čajovej kanvičky umožňuje pohodlnú, príjemnú a fyziologicky správnu prípravu typických japonských sypaných čajov. TYP: KYUSU, JAPONSKÁ VTÁČIA KANVIČKAOBJEM: 340 mlMATERIÁL: keramikaSITKO: nerezové sitkoKrajina a miesto pôvodu: Tokoname, Japonsko
Tradičný tvar japonskej čajovej kanvičky umožňuje pohodlnú, príjemnú a fyziologicky správnu prípravu typických japonských sypaných čajov. Typ: Kyusu, japonská vtáčia kanvičkaObjem: 370 mlMateriál: keramikaSitko: jemné, husto vypichované keramické sitkoKrajina a miesto pôvodu: Tokoname, Japonsko
Zloženie:100% Camellia sinensis, mliečna aróma Popis: Vedecký čaj GABA – spracovaný v anaeróbnych podmienkach bez prítomnosti vzduchu so signifikantným obsahom fyziologicky významnej kyseliny gama-aminomaslovej. Čiastočná oxidácia, ľahké praženie. Jarný ručný zber i spracovanie priamo v horách Ali-shan. Vysokohorský čaj pestovaný pod palmami na svahoch vo výške okolo 1500 m. Príprava: Jednonálevová príprava: 5 g čaju Gaba zaliať 70-90°C teplou vodou, ktorá prešla varom a lúhovať 4-5 minút. Piť čerstvý a t
Popis : Tento čaj sa vyrába ručne, rastie v zahmlennej vysokohorskej záhrade. To znamená, že čaj rastie pomaly a vyvíja sa jeho jedinečný charakter s jemným umami. Príprava: 5g čaju – cca 2 čajové lyžičky (14 g/l) zalejeme 1,5 dcl varom prejdenej vody s teplotou 70-80 °C . Necháme 1-2 minúty vylúhovať. Po precedení podávame. Tento čaj je viac nálevový. Skladujte v suchu a tme.Krajina pôvodu: Čína Distribútor: Čaje s.r.o., Mikovíniho 19,Trnava Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava
Popis: najjemnejšie čajové lístky a púčiky sú ručne zvinuté do malých perál a obohatené vôňou čerstvých jazmínových kvetov Zloženie: zelený čaj, jazmínové kvety Príprava: 5 g čaju sa zalieva 1,5 dcl varom prejdenej vody, ochladenej na 70 – 80 °C. Lúhuje sa 2 - 3 minúty. Tento čaj je viac nálevový. Skladujte v suchu a tme. Krajina pôvodu : Čína Distribútor: Čaje s.r.o., Malženice 154. 91929 Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava
Silný Pakistánsky čierny čaj Zloženie: čierny čaj 76%, škorica, pomarančová kôra, zázvor, zelený kardamóm, klinčeky, drvené čierne korenie, aróma Príprava: 2 - g čaju zalejeme 200 ml vody s teplotou 90 - 95 °C. Necháme 3-4 minúty vylúhovať. Potom precedíme, pridajte mlieko alebo náhradu na rastlinnej báze. Môže obsahovať stopy lepku, vajec, arašidov, sóje, mlieka, orechov, sezamových semien a siričitanov. Skladujte v suchu. Krajina pôvodu: Španielsko Distribútor: Čaje s.r.o., Malženice 154, 91929 Predajň
Slávnostný čajový punč ... výborný s mliekom Zloženie: čierny ceylónsky a juhoindický čaj, červený čínsky čaj, pomarančová kôra 10%, kokosové lupienky (kokos, cukor), mandle, škorica 3%, okvetné lístky ruží, vôňa Príprava: 1 čajovú lyžičku zmesi zalejeme 2,5 dcl vriacej vody, necháme 3-4 minúty lúhovať, po precedení podávame. Skladujte v suchu. Krajina pôvodu: EU Distribútor: Čaje s.r.o., Malženice 154, 91929 Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava
Zloženie: rooibos, zázvor, škorica, ružové korenie, kardamóm 4%, rozdrvené čierne korenie, kvety nevädze, vôňa, kúsky vanilky 0,5%. Výživové hodnoty na 100 ml: energia <17 kj/<4 kcal, tuky 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), sacharidy <0,5g (z toho cukry <0,5 g), bielkoviny <0,5 g, soľ 0 g. Príprava: 1-2 čajové lyžičky zmesi zalejte 2,5 dcl vriacej vody. Nechajte 4 - 6 minút vylúhovať. Po precedení podávajte. Skladujte v suchu . Krajina pôvodu: EU Distribútor: Čaje
Zloženie: kúsky jabĺk, ibištek, šupky šípky, pomarančová kôra, kúsky jahôd sušené mrazom, aróma, prírodná aróma, kvety slezu Príprava: Dve čajové lyžičky zmesi zalejeme vodou ktorá prešla varom. Lúhujeme asi 6-10 minút. Môžeme prisladiť medom. Ovocné čaje sú výborné teplé aj vychladené. Skladujte v suchu. Krajina pôvodu : Nemecko Distribútor: Čaje s.r.o., Malženice 154, 91929 Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava
Zloženie: kúsky jabĺk pražené, ibištek, hrozienka sultánky, brusnice (brusnice, cukor, separačné činidlo: slnečnicový olej), šípky, kúsky malín sušené mrazom, aróma Výživové hodnoty na 100 ml: energia 9 kj/2 kcal, tuky 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), sacharidy 0,5g (z toho cukry 0,5 g), bielkoviny 0 g, soľ 0 g. Príprava: Vriacou vodou zalejte čaj v pomere 2,5dl na 2 čajové lyžičky. Nechajte 6-10 minút lúhovať. Potom preceďte. Môžeme prisladiť medom. Ovocné čaje sú výborné teplé aj vychladené. S
Popis: Klasická zmes čajov zo srdca Si Mao. Čajový materiál zreje minimálne 3 roky kým sa zlisuje pod tlakom a parou do malých 9 g dávok. Nálev je tmavý, červenkastý, výrazný. Chuť je mäkká, jemná, sladká. Špecialita. Príprava : 9 g ( 1 mini tuo cha ) čaju zaliať 300 ml vriacej vody, nechať 30-40 sekúnd vylúhovať. Tento čaj je 5 a viac nálevový. Krajina pôvodu : Čína, Skladujte v suchu a tme. Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava
Zloženie: zelený čaj, kvet chryzanthémy, aróma Príprava: čaj zalejeme 0,4 – 0,5 dcl varom prejdenej vody, ochladnutej na cca 85 °C. Necháme 3 minúty vylúhovať. Tento čaj je viac nálevový. Skladujte v suchu a tme. Krajina pôvodu : Čína Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A, Trnava
Zloženie: zelený čaj, kvet nechtíka, prírodná aróma Príprava: čaj zalejeme 0,4 – 0,5 dcl varom prejdenej vody, ochladnutej na cca 85 °C. Necháme 3 minúty vylúhovať. Tento čaj je viac nálevový. Skladujte v suchu a tme. Krajina pôvodu : Čína Predajňa: Čaje a Ezoterika, SP Arkadia, Veterná 40/A,
Popis: Špeciálna ponuka. Subtropické podnebie je ideálne na pestovanie, výrobu a skladovanie týchto čajov. Použitie jemných čajových púčikov v procese postfermentácie je veľmi pracné. Vlhčia sa iba ručne a fermentujú asi 70 dní. Výsledok je obohacujúci, čaj je komplexný s ovocnými, zemitými a sladko-čokoládovými tónmi. Chuť je zemitá, aromatická, jemná. Príprava: 1 čajovú lyžičku čaju zalejeme 2,5 dcl vriacej vody, necháme 2-3 minúty lúhovať, po precedení podávame. Tento čaj je viac nálevový. Skladujte v