Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Krásne vyvážená rumová aróma s kokosom, vanilkou a karamelom, a zvodne sladkým záverom s tónmi koňaku z jeho sekundárneho starnutia. Zmes výberových rumov v rozmedzí zrenia 5 - 8 rokov, ktoré sa potom nechávajú dodatočne odležať v ex-koňakových sudoch vo Francúzsku na ďalších 6 mesiacov. Klasické Bajan tóny pomarančovej kôry, kokosu a medu sú v rovnováhe s ľahkou koňakovou trpkosťou. Vynikajúci do koktejlov alebo len v mixe so zázvorovým pivom alebo kolou.
Plantation Original Dark rum je prémiový rad rumov Plantation Vintage, ktorá tvorí koleckiu toho najlepšieho z celého Karibiku. Rumy Plantation vyrába spoločnosť Cognac Ferrand, čo je zárukou tej najvyššej kvality a kvality bez kompromisov. Rad svetových ocenení dokladajú túto skutočnosť.
Výnimočný koňak mahagónovej farby s jantárovými odleskami. Pre výrobu tohto koňaku bola použitá najlepšia možná kombinácia hrozna prvého zberu z vybraných oblastných viníc. Zrenie 18 - 20 rokov v dubových sudoch vytvára jeho osobitú vôňu a plnú chuť. Komplexná aróma obsahuje krásne tóny dubového dreva, sušeného ovocia a kvetín s jemným náznakom korenia. Chuť je lahodne jemná s ľahko suchším a koreneným záverom.
Bowen XO koňak je prémiový produkt od Bowen. Vek 18 - 20 rokov. Doporučuje sa podávať ako digestív po večeri, ku káve alebo k cigare. Alebo jednoducho k relaxácii.
Bowen X.O. Gold'n Black 40 % 0,7 l (kartón) je koňak, ktorý zaráža svojou jedinečnosťou a výnimočnosťou. Jeho osobitosť spočíva v ponuke hojnosti a bohatej kombinácie arómy, ktorú mu poskytuje oblasť Charente. Táto oblasť je známa svojimi výnimočnými klimatickými podmienkami a terasovo pestovanými vinohradmi, čo zaručuje vysokú kvalitu hrozna, z ktorého sa koňak vyrába. Bowen X.O. Gold'n Black 40 % 0,7 l (kartón) sa môže pýšiť aromatickou a neutíchajúcou chuťou, ktorá vás prenesie na nádherné miesta tejt
Liehovar Centenario sa nachádza na Kostarike, malej krajine s tropickým klimatickým podnebím, ktorá sa nachádza medzi dvoma oceánmi. Centenárske rumy pochádzajú z cukrovej trstiny z oblasti Domény, kde sa nachádza úrodná vulkanická pôda. Rum Ron Centenario zreje v dubových sudoch. Klimatické oceánske podnebie, morská soľ a dubové drevo dodávajú rumu jedinečnú vôňu a chuť.
Bowen VSOP Cognac je mohutný koňak, ktorý dozrieval najmenej štyri roky. Je to zmes z pestovateľských oblastí Fins Bois, Grande a Petite Champagne a Borderies.
Ron Centenario 25 anos Gran Reserva je vynikajúci prémiový rum z Kostariky. Dozrieva v malých sudoch z amerického duba, v ktorých zrel Bourbon. Tento 25 ročný rum charakterizuje sladká a elegantná chuť s bohatou vôňou tropického ovocia, melasy, tabaku a dubu.
Najlepší rum planéty - aj týmto titulom sa môže pýšiť tmavý rum Centenario 30 Anos. Unikátna zmes, ktorá zrela tridsať rokov systémom Solera ponúka dokonalú súhru chuti, vône a farby. Nie nadarmo sa mu hovorí umelecké dielo medzi rumami.
Zmes jemných rumov pôvodom z Kostariky, zrejúcich osem a viac rokov. Počas doby dozrievania rum získava svoju jedinečnú a unikátnu chuť, vďaka ktorej je jedným z najobľúbenejších rumov nielen v Kostarike.
Sú to 15 a viacročné rumy, ktorých zrenie začína v roku 1990. Zrenie v burbonových sudoch podčiarkujú posledné dva roky dozrievania v sudoch po portskom víne.
Je to poklad 26 ročných rumov, ktoré sa datujú do roku 1985. Dozrievanie začína v burbonových sudoch a posledné dva roky končí v sherry sudoch. Prekvapí Vás príjemnou vôňou višní v čokoláde, marcipánu, pečeného ovocia so stopou sherry a vanilky. Najsladšie a najjemnejšie z celej trojice, okrúhle chuti ovocie - pomaranč, citrusy, čerešne a med, karamelu. Pozornejší si môžu všimnúť na samom závere stopy kakaa.
Recept na výrobu tohto nápoja, ktorý vytvoril Alexander Gordon v roku 1769, zostal od vytvorenia takmer nedotknutý. Trikrát destilovaný gin obsahuje okrem iného borievky, semienka koriandra a koreň angeliky.
Destilovaný gin od firmy Gordon s prídavkom uhorky a výberom z ďalších prírodných chutí do ich London Dry Gin pre delikátný a voňavý destilát. Odporúčame podávať s tonikom, ľadom, limetkou a plátkom uhorky.
Recept na výrobu tohto nápoja, ktorý vytvoril Alexander Gordon v roku 1769, zostal od vytvorenia takmer nedotknutý. Trikrát destilovaný gin obsahuje okrem iného borievky, semienka koriandra a koreň angeliky.