Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Nikka Yoichi Single Malt je japonská whisky opisovaná ako výrazná a silná. Kráča v stopách prvej materskej destilérky Nikka postavenej v roku 1934 v meste Yoichi na japonskom ostrove Hokkaido. Zakladateľ značky Masataka Taketsuru si toto miesto vybral kvôli podobným podnebným podmienkam aké sú v Škótsku, kde sa učil výrobe whisky. Whisky Nikka Yoichi Single Malt tvorí blend rôzne starých singlemaltiek, čo presúva akékoľvek úvahy o veku do neznámych vôd. Túto výnimočnú japonskú whisky vystihujú jemné rašel
Gin z distilérky Nikka? Áno, moji drahí! Šikovní majstri v liehovare Nikka sú jednoducho géniovia. Začali vyrábať gin podobne ako whisky takzvanou Coffey destiláciou, ktorej pôvod siaha do vzdialeného Škótska. Základom ginu je destilát zo zmesi jačmeňa a kukurice. Následne sa pridávajú botaniká, ale nie hocijaké. Sú to výhradne rastliny rastúce v Japonsku - amanatsa, kabos, yuzu, či sansho paprika.
Rum pomenovaný podľa Peaky Blinder pouličného gangu, ktorý pôsobil v 19. až 20. storočí. Tmavý korenený rum, ktorý zrel v sudoch po Pedro Ximenez, bol zmiešaný s rôznymi koreninami, aby sa zvýraznil jeho aromatický profil. Koreniny ako vanilka, klinček a pečená pomarančová kôra.
Barbadoský rum Doorly's XO vzniká pod vedením mastera distillera Richarda Seale-a, ktorý je zároveň majiteľom destilérky. Rumy v tomto blende majú najmenej 6 rokov a záverečné zrenie prebieha v Oloroso sherry sudoch. Druhé stárenie dodáva Doorly's-u skvelú, jedinečnú chuť.
Keď zakladatelia Pampero™ začali v roku 1938 starnúť svoje rumy v dubových sudoch, Especial sa stal prvým venezuelským rumom, ktorý bol oficiálne označený ako anejo ( starý ). Trojitá destilácia pomáha vytvárať lesklú, bohatú zlatú farbu, ktorá evokuje komplexnosť karibského pobrežia. Zreje v bielych dubových sudoch, ktoré sa predtým používali na starnutie bourbonovej whisky až päť krát.
Inovatívna zmes pivničného majstra umožňuje koňaku postupné odhaľovanie svojich vôní a chutí, v spojitosti s chladom a vodou z ľadu, s ktorým sa servíruje. Jemný a hladký na začiatku, a po chvíli lahodný po ovocí a osviežujúci po citrónovom sorbete a mäte. Ice Cognac spája tradíciu podávania koňaku s moderným prístupom, ktorý obľubujú milovníci destilátov vysokej kvality.
Topoľčianky Chateau Noir Frankovka modrá Je vynikajúca na výrobu červených vín, ktoré patria u nás medzi najkvalitnejšie. Drahocenný rubín je synonymom tejto odrody.PôvodNitrianska vinohradnícka oblasť
Rumbullion! je rana s istým zásahom od profesora Corneliusa Amplefortha, hrejivá korenistá zmes vytvorená z druhu bohatých rumov s plným základom, ktoré by si pred storočiami vychutnávali moreplavci. V jadre tohto skvostného zimného ohrievača je zmes najjemnejšieho vysokostupňového karibského rumu, ku ktorému sa pridala krémová madagaskarská vanilka a štedrá dávka aromatickej pomarančovej šupky. Podľa tajného receptu profesor dokončil svoj výdatný nápoj hrsťou škorice a klinčekov a náznakom kardamómu.
Vynikajúca novinka od vysoko hodnotenej značky Santos Dumont. Limitovaná edícia rumu XO Palmira. Tieto jedinečné kvapky sú pomenované na počesť Alberta Santosa Dumonta, ktorý bol svetovo preslávený letecký priekopník, aristokrat, osobnosť a ikona štýlu. Palmira bolo mesto, v ktorom sa Albert narodil. Vyrába sa z najlepších tradičných pomaly fermentovaných melasových destilátov zo západnej Indie a Strednej Ameriky v kombinácii s tradičnou trstinovou šťavou cachaca z Brazílie. Starne v sudoch po sladkom ví
Rum A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition je limitovanou edíciou a patrí k najlepším a najexkluzívnejším verziám majstrovského rumu Non Plus Ultra s priemernou dobou zrenia 25 rokov. Aj tento rum dostal názov (po pôvodnom produkte Non Plus Ultra), ktorý bol inšpirovaný herkulovským vyjadrením hranice poznaného a nepoznaného sveta. Zároveň však čierna edícia odkazuje aj na špeciálny postup výroby zrením v nových dubových sudoch so spáleným vnútrom, ktoré mu dodáva nezvyčajný charakter a fascinujúcu temnú
Spôsob výroby Becherovky Original sa za viac ako 200 rokov nezmenil. Jednoducho preto, lebo je originál. Nová Becherovka Nefiltrovaná nie je výnimkou, až na to, že v procese bola vynechaná filtrácia. Prísne tajná receptúra ostáva rovnaká, výsledné vyznenie bylín v Nefiltrovanej Becherovke však prináša vskutku nový zážitok.
Whisky Glenfarclas 12, pôvodne stáčaná do fliaš a určená na export a predaj v oblasti cestovného ruchu, má v sebe množstvo sherry a ovocia. V roku 2006 získala titul „Najlepšia whisky s nádychom sherry v súťaži Single Malt World Cup (Svetový pohár jednodruhových sladových whisky) a v roku 2007 a 2008 zlato na Stockholm Beer and Whisky Festival (Štokholmský festival piva a whisky).
Francúzsko pestuje a destiluje jačmeň od doby Galov, čím vytvára skutočnú francúzsku tradíciu whisky. V keltskej mytológii je Amaethon bohom poľnohospodárstva.
Novinka Bacardi Spiced je vyrobená z vybranej zmesi rumov, ktorá vyzrieva vo vypálených sudoch z amerického dubu, v ktorých predtým zrel bourbon alebo brandy.
Táto klasická zmes škótskej whisky od Williama Lawsona má sladkú príchuť so stredným telom. Obsahuje vysoký podiel sladu a prvýkrát ju William Lawson vyrobil v roku 1849.