Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Antonio Nadal 0,5 litra je jedinečný destilát vyrobený z najlepších bio jahôd z obce Campos na Malorke, zozbieraných v optimálnej zrelosti a macerovaných v tradičnom systéme s prémiovým obilným alkoholom, aby sa pridala druhá destilácia v medených destilačných prístrojoch, v rafinovanom, organickom a vysokokvalitnom produkte.
Nová forma rumu a lokálny produkt z Malorky. Malé dávky rumu privezené z Guatemaly, poprednej svetovej oblasti výroby rumu, potom dozrievajú minimálne 5 rokov na Malorke v sudoch, v ktorých sa predtým skladovalo organické mallorské víno Manto Negro, miestna pôvodná odroda hrozna z vinárstva Tianna Negre.
WHISKEY KM.1 je zmesová sladová whisky. Ide o zmes najkvalitnejších sladov, starostlivo vyberaných a po troch rokoch zrenia v Škótsku ich konečne zušľachťujú na Malorke vo Fudres (sudoch) obalených pôvodnou odrodou vína Callet. To jej dodáva jemnosť a jedinečnosť, čo z nej robí jedinečnú whisky svojho druhu.
37,5º Dry Gin vyrobený výhradne na Malorke, s alkoholom poľnohospodárskeho pôvodu a starostlivou maceráciou plodov borievky z Pyrenejí a sériou starostlivo vybraných rastlinných látok, ktoré dodávajú klasickému suchému ginu guľatosť a rovnováhu. Ideálne na prípravu Gin Tonics a klasických koktailov, ktoré vyžadujú profil suchého ginu, ako je Negroni alebo Gin Fizz.
Ovocné vyjadrenie klasického 37,5º Palmbridge Gin, stredomorského ginu získaného prírodnou maceráciou jahôd z Campos s poľnohospodárskym alkoholom, na následnú destiláciu v medených destilačných prístrojoch. Vyrobené výhradne na Malorke, z miestnych produktov a tradičným spôsobom.
Citrónová pálenka Antonio Nadal 0,5 litra sa vyrába prírodnou maceráciou bio citrónov z mesta Ariany na Malorke s prémiovým obilným alkoholom a druhou destiláciou v medených destilačných prístrojoch. Jeden z najcharakteristickejších plodov na ostrove Malorka, citrón, premenený na bio brandy.
30º likér Palo sa vyrába tradičným spôsobom z horca a mochna, stredomorských rastlín s liečivými, protizápalovými a tráviacimi vlastnosťami, ako aj z karamelizovaného cukru rustikálnym spôsobom v peci na drevo.
Malorská tradícia a história sa spájajú pri výrobe tohto lahodného 28º likéru. Vyrobené z aromatických rastlín pestovaných organicky na panstve Son Boi. Ručný výber 14 rôznych druhov bylín, ktoré sú macerované tradičným spôsobom, oddelene s destilovaným alkoholom na báze anízu, vďaka čomu je ideálnym tráviacim likérom na pitie po večeri. S hladkou, jemnou chuťou a bez pridaných farbív je Hierbas Túnel 14 Reserva Familiar dokonalým predstaviteľom malorskej a stredomorskej tradície likérov.
80 Yellow Absinthe má nápadnú žltú farbu a prekypuje citrusovými tónmi. Má silný stredomorský vplyv a je veľmi svieža. Spája výťažok z paliny, hlavnej zložky tohto likéru, s príchuťou limetky, citrónu, pomaranča a grapefruitu na nose a podnebí. Aromatické tóny zjemnené jemnosťou a sladkosťou anízu.
Absint je liehovina s vysokým obsahom alkoholu 80%, s jemnou anízovou príchuťou a horkým podtónom z macerácie bylín, z ktorých je vyrobený, hlavne Artemisia abinthium. Zelená verzia dopĺňa škálu farieb, aby bolo pitie zábavnejšie.
Absint je liehovina s vysokým obsahom alkoholu 80%, s jemnou anízovou príchuťou a horkým podtónom z macerácie bylín, z ktorých je vyrobený, hlavne Artemisia abinthium. Verzia Cannabis dopĺňa škálu farieb a chutí, aby bolo pitie zábavnejšie.
Delikátna aróma plná sviežich a ovocných tónov bieleho dužinatého ovocia, splývajúca s tónmi lieskových orieškov a mandlí. Všetko postupne prechádza do lahodných komplexných tónov briošky a sušienok. Víno je vyvážené, okrúhle a telnaté s chuťou zrelého ovocia. Záver je dlhý a necháva vyniknúť charakteristickú sviežosť Chardonnay. Champagne House Ruinart je výnimočný. Bol to historicky prvý založený Champagne House v roku 1729, inšpirovaný intuíciou mnícha, ktorý výrazne predbehol dobu svojho pôsobenia. Za
Vyrobené z najlepšieho hrozna Glera v talianskom regióne v Benátsku. Spoločnosť Freixenet rozširuje svoje skúsenosti a celosvetovo preslávené meno na Prosecco a spája vynikajúcu kvalitu s úžasnou krásou. Záblesky zlatým svetlom a podávané v úžasnej unikátnej fľaši, je svieže a jemne šumivé, s vôňami kvetov, citrusov a jabĺk - delikátne potešenie pre chuťové poháriky.
Absint je liehovina s vysokým obsahom alkoholu 80%, s jemnou anízovou príchuťou a horkým podtónom z macerácie bylín, z ktorých je vyrobený, hlavne Artemisia abinthium. Čierna verzia dopĺňa škálu farieb, aby bolo pitie zábavnejšie. Absint sa podáva v pohári, s jedným dielom likéru a dvoma až štyrmi dielmi studenej vody, ktoré sa do pohára nalejú cez dierovanú lyžicu s kockou cukru umiestnenou navrchu, aby sa cukor pri prechode vody zriedil.
Čierny šerif, jeden výstrel! Tento starý rum je zmesou troj- až štvorročných rumov, ktoré dozrievajú hlavne v amerických bourbonových sudoch, ktoré pochádzajú zo štátov Ok Kentucky a Missouri. Tím HSE vás pozýva ochutnať starý, jemne ovocný rum s určitou zaoblenosťou a dokonalou rovnováhou.