Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Woodford Reserve má nezvyčajnú komplexnosť, rovnováhu a plnosť chuti – je to taký „komplexný“ bourbon. Čaro jeho chuti spočíva v sudoch, tzv. medových bareloch. Woodford Reserve je zároveň stelesnením „prísad a štýlu“.
Škótska Single malt-ka Sanaig od destilérky Kilchoman je pomenovaná podľa zátoky na členitom pobreží Atlantiku v regióne Islay. Sanaig je výsledkom kombinácie zrenia v ex-sherry a ex-bourbon sudoch. Vysoký podiel Oloroso sherry dodáva whisky chuť sušeného ovocia a korenín ku klasickému citrusovo - dymovému Kilchomanu. Spolu tvoria vyváženú jednosladovú škótsku whisky s typickým jemným rašelinovým dymom Islay a s citrusovou sladkosťou.
Glencadam Reserva Aldalucia vzdáva poctu vzťahu medzi pálenicou Glencadam a slávnym regiónom Jerez v španielskej Andalúzii, ktorý produkuje sherry. Vyrobené z výberu sherry skladov Glencadamu, ktoré boli spojené s sudmi z bourbonu a dokončené v starostlivo vybraných sudoch po sherry z Olorosu z Andalúzie.
Fuyu je prémiová japonská blended whisky miešaná z tých najlepších japonských single malt whisky z viacerých liehovarov na ostrove Honshu. Keďže je to '' small batch '' whisky, ktoré sa ročne vyrobí 50 tis. fliaš, je silnou a veľkorysou zmesou zrelého ovocia s nádychom dymu na povrchu. Nos je kvetinovo-cistrusový s trochou korenia.
Nová 12-ročná whisky znovu uvedená na trh. Táto jedno sladová whisky sa plnila do fliaš pri mierne zvýšenej kontrole, negujúc potrebu studenej filtrácie, a tak si ako taká udrží viac zo svojho pôvodného šarmu. Pôvabný alkoholický nápoj z pálenice Deanston.
Balblair 12 YO je škótska single malt whisky pochádzajúca z regiónu Highland Whisky. Dozrievanie prebieha v tzv. ex-bourbonových a dvakrát vypálených amerických dubových sudoch. Vôňa tejto whisky je jemná a svieža, pri ktorej by ste nepovedali, že jej chuť bude naopak tak výrazná a silná. Dvojité vypálenie sudov z amerického dubu umožnilo lepšie uvoľnenie a následné preniknutie chuti a vône amerického dubu do whisky.
Vodka Stolichnaya Elit je ultra prémiová jemná vodka, ktorá oplýva charakteristickou chuťou a arómou, ktorá vzniká vďaka procesu štvornásobnej destilácie kvalitnej ozimnej pšenice a štvorstupňovou filtráciou cez aktívne uhlie, drvený kremeň a tkaninový filter.
Toto je klasický kukuričný alkohol od Ole Smoky, vyrábaný v Tennessee pomocou storočného receptu. Skvelý na miešanie. Predáva sa v peknom krčahu, čo vždy poteší.
10-ročná zmes rumov, ktorá bola zmiešaná predtým, než sa dostala do sudu (s dvoma rumami, ktoré už boli 1-2 roky staré). Miešanie rumov je neuveriteľne ťažké umenie, ale výsledky sú pôsobivé. Facundo Eximo X je rum, ktorý si zaslúži popredné miesto v rade Bacardi Facundo.
Bacardi 16 Years Old bol vyrobený výhradne pre cestovný maloobchod a je limitovanou edíciou. Rum dozrieva najmenej 16 rokov v sudoch z amerického bieleho duba. Vynikajúci rum na popíjanie.
Baileys Strawberry & Cream je jahodový írsky likér. Kombinácia zrelých šťavnatých jahôd s jemnou smotanou a najlepšou írskou whisky, tvorí dokonalý pôžitok z chuti. Skvelo sa hodí ku dezertom, zmrzline alebo mliečnym drinkom. Vyskúšajte podávať na drvenom ľade, alebo s kokosovou vodou.
Tanqueray Blackcurrant Royale je luxusný a jedinečný destilovaný gin vyrobený z francúzskych čiernych ríbezlí a vanilkovými tónmi, inšpirovaný vôňou čiernej orchidey a vyváženými štyrmi klasickými rastlinami London Dry.
Ďalší jedinečný rum z rodiny Naga, ktorý sa vyrába na severe ostrova Java prostredníctvom ázijského destilačného procesu. Takto vyrobené rumy nesú v Indonézii meno Batavia Arrack . Limitovaná edícia Naga Siam zreje 10 rokov, destiluje sa v piatich kolónach, potom sa rum nechá vyzrieť v 200 litrových sudoch z amerického bieleho dubu.
NAGA Anggur symbolizuje spojenie medzi indonézskym rumom a vínom, Saint Emilion s NAGA Java Reserve a Château Pas de l'Ane. Proces zrenia prebieha vo francúzskych dubových sudoch, ktoré obsahovali Château pas de l'Ane 2018 Saint Emilion Grand Cru po dobu 18 mesiacov. Potom sa sudy naplnia 65% NAGA Java Reserve rum, ktorý predtým zrel 4 roky v teakovom dreve a 3 roky v sudoch po bourbone. Vďaka tomu rum Naga Anggur získal perfektne vybalansované pikantné tóny rumu a vína s plnou drevitosti.
Povestný repák z kopaníc znamená nezameniteľný kulinársky zážitok. Nie je určený pre začiatočníkov ale len pre silné povahy. Základnú surovinu tvorí šťava z cukrovej repy s obsahom Trimetylglycínu alebo Betaínu. Na západnom Slovensku mu úsmevne hovoria aj “zajačí koňak”.