Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Poctivo triedené a odkôstkované slivky sú základ pre výrobu špičkovej kvality. Pomalá destilácia a trpezlivý odpočinok v podobe vyzrievania v antikorovej nádobe umožňuje zladiť chuť nášho destilátu.
Maruna Marhuľovica je pravý marhuľový destilát s výdatnou vôňou zrelých plodov, vytvorený podľa tunajšej páleničiarskej tradície s remeselným pôvodom. Kvas pripravený z vyzretého ovocia sa po prirodzenom prekvasení destiluje bez akýchkoľvek prísad. Destilát po naliatí do pohára nechajte „krátko sa nadýchať“, aby naplno prejavil svoj charakter. Maruna Marhuľovica vás očarí zmyselnou vôňou a bohatou ovocnou chuťou s jemným mandľovým zakončením Odporúčame podávať vychladený na teplotu 16-18°C.
AMAETHON si môžete vychutnať čistý, alebo s ľadom ako aperitív, ale aj po jedle. Veľmi pestré, drevité tóny s vanilkovou stranou a tónmi sušienok a ovocia. Rafinovaná v sudoch Pineau des Charentes, ktoré jej umožnujú dokonalú zrelosť a bohatosť tohto dobre vyváženého produktu.
Naga rum je pochádzajúci z Indonézie, ktorý prekvapí dokonalou rovnováhou medzi arómou a chuťou. Vyrába sa z melasy, pomalou fermentáciou, do ktorej sa postupne pridávajú červené sladové kvasnice.
Au Vodka, pomenovaná podľa chemického symbolu zlata. Kombinuje britské dedičstvo a luxusné ingrediencie dohromady, aby vytvoril skutočne výnimočnú ultra prémiovú vodku. Päťkrát destilované, zlato filtrované a vyrobené z najlepších britských surovín. Samotná fľaša je opečiatkovaná ručne vyrobenými štítkami, z ktorých každá obsahuje jemné rozdiely, čo znamená, že každá fľaša Au Vodky je jedinečná. Auova výrazne hladká chuť a výrazná aróma je ideálna na kocke ľadu alebo v Martini, dýchajúc charakter na akýko
Vodka Caviaroff sa vyrába z nedotknutej organickej vody. Vyrobené z najkvalitnejších ingrediencií, je biologicky čistá vďaka najlepším destilačným a filtračným procesom. Jej hladkosť a mäkkosť bola zdokonalená nespočetnými testami najlepšími master destillérmi v odvetví, čo zaručuje absolútnu dokonalosť vo všetkých aspektoch. Najlepšie si ju vychutnáte, keď sa podáva s čiernym kaviárom. Balené v elegantnej krabici.
Nový Sekt Noir V.O. z odrody Müller Thurgau v štýle prosecco Vám bude príjemným spoločníkom nielen v horúcich letných dňoch. Sekt V.O. je vyrobený metódou sekundárnej fermentácie - Charmat. Rozširujeme tak našu populárnu kolekciu akostných vín Château Noir s charakteristickým farebným písmenom Ch.
Šumivé víno starobylej odrody viniča z hrozna Glera s malými proporciami Verdiso a Perera, z ktorých sa vyrába typické Prosecco. Je svetlo žltej slamovej farby s nazelenalým nádychom a trvalým perlením. Má intenzívnu ovocnú chuť s nádychom kvetov. Vo víne cítime zrelé zlaté jablká a agátový kvet. Čerstvé, príjemné víno, mäkké a dobre vyvážené, s dlhou ovocnou chuťou. Čas zberu nastáva koncom septembra a pokračuje do polovice októbra. Začína lisovaním hrozna a potom fermentáciou bez vínnych šupiek pri kont
Dizajnová vodka z návrhárskej dielne Roberto Cavalli. Počiatok tohto elegantného destilátu je v Severnom Taliansku v údolí Granda, kde sa Alpy stretávajú s riekou Pád. Zrno z tejto oblasti má vyšší obsah škrobu, čo ústi do čistejšieho a mäkšieho destilátu. Voda použitá pri výrobe pochádza z Monte Rosa, má prirodzene nižší obsah minerálov a možno ju použiť bez predošlého destilovania. Destilácia vodky prebieha v špeciálnom medenom destilačnom prístroji. Filtrácia je realizovaná s použitím mramorového prach
Tenjaku Whisky, jedna z najčerstvejších tvárí na populárnej japonskej whisky scéne, nedávno oznámila novú kreáciu, ktorá sa hodí k ich charakteristickej zmesi: Tenjaku Pure Malt. Zmes 100% starnutých sladových whisky, Tenjaku Pure Malt, prechádza procesom destilácie v dvojitej medenej nádobe pod dohľadom liehovarníka Kenjiho Watanabeho a následne dozrieva šesť rokov v sudoch po bourbone. Podľa informácií značky má whisky „mierne orieškovú chuť s nádychom zelených jabĺk a byliniek, ktorá je zakončená jemne
Táto legendárna írska whisky prvýkrát vyrobená v roku 1776 je teraz opäť v baroch a salónoch od Belfastu až k nám! Z Belfast Distillery prichádza McConnell’s Sherry Cask Finish! Táto miešaná írska whisky dozrieva 5 rokov vo vybraných sudoch po Bourbone a následne sa dokončuje v najlepších sudoch Oloroso Sherry, ktoré prinášajú bohaté arómy sušených fíg, tmavej čokolády a pretrvávajúceho korenia.
Whisky vydaná v roku 2011 je pomenovaná po hlavnom miešačovi (master blender) Barry Crockett – ovi. Zreje v sudoch po bourbone a v nových amerických dubových sudoch. Veľmi zaujímavé vydanie, ktoré je limitované na 2500 fliaš ročne.
Šumivé víno starobylej odrody viniča z hrozna Glera s malými proporciami Verdiso a Perera, z ktorých sa vyrába typické Prosecco. Je svetlo žltej slamovej farby s nazelenalým nádychom a trvalým perlením. Má intenzívnu ovocnú chuť s nádychom kvetov. Vo víne cítime zrelé zlaté jablká a agátový kvet. Čerstvé, príjemné víno, mäkké a dobre vyvážené, s dlhou ovocnou chuťou. Čas zberu nastáva koncom septembra a pokračuje do polovice októbra. Začína lisovaním hrozna a potom fermentáciou bez vínnych šupiek pri kont
Toto kryštalické prosecco má jemnú svetložltú farbu so zelenkavými odleskami, s jemným a pretrvávajúcim perlením. Má intenzívny, ovocný buket výnimočnej sofistikovanosti s jasnými tónmi zrelých zlatých jabĺk a kvetov akácie. Svieže, ľahko piteľné víno, hladké a vyvážené, s dlhým, ovocným záverom.
Šumivé víno starobylej odrody viniča zo 100% hrozna Glera, z ktorých sa vyrába typické Prosecco. Toto Prosecco má svetlo slamovo žltú farbu so zelenými odtieňmi. Jemná, vytrvalá a kompaktná ovocná chuť s príznakmi banánu a jabĺk. Harmonické a príjemne živé na poschodí s vyváženou sladkosťou a kyslosťou. Čas zberu nastáva koncom septembra a pokračuje do polovice októbra. Po zbere nasleduje jemné lisovanie hrozna, ktoré neskôr fermentujú pri riadenej teplote v nerezových tankoch. Druhé kvasenie prebieha vo