PRAJEME PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE:). Bio potraviny, predajňa na Šusteková 20 v Bratislave. U nás viete čo jete:)
ĽAHKÁ A RÝCHLA VEČERA? Bez problémov. A navyše aj zdravá a chutná.
Vynikajúce cestoviny, ktoré po uvarení pripomínajú konzistenciu ryžových cestovín sú vhodné aj do ázijskej kuchyne.
OBĽÚBENÁ KLASIKA z Talianska za pár minút aj na Vašom stole !
Krémové cestoviny sú lahodnou a dobrou voľbou na obed či na večeru.
Skutočné organické potešenie za 5 minút? Áno, samozrejme. Vyskúšajte toto jedlo z quinoy s paradajkami a oreganom. Ach jediný bio!
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“, v ktorej nájdete všetko podstatné, čo sa týka porúch a ochorení tráviaceho traktu – od úst až po konečník, od zápalu ďasien až po varixy a rakovinu hrubého čreva. Vrátane praktických návodov na zloženie stravy a používanie výživových doplnkov po operáciach brucha, žalúdka
Praktická kuchárska kniha plná receptov na rýchle a zdravé jedlá pre deti. Edícia 2021.
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami (Petra Gálisová, Ivana Mesárošová) vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV. Nájdete v nej veľa zaujimavých a nových informácií, ale hlavne mnoho výborných nápadov na jedlo, ktoré si môžete pripraviť na cestu, do práce, do školy, či na vandrovku – sú to fakt chutné sendviče na zdravie! :)
Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina hrubého čreva a veľa iných problémov a diagnóz môže byť následkom poruchy vnútorného prostredia... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich zvládnuť?Hlavný odkaz: Otvorte túto knihu, ktorej obsah už roky po
Davert Langkorn Naturreis je dlhozrnná hnedá ryža. Táto obľúbená celozrnná ryža obsahuje všetky cenné zložky obľúbeného ryžového zrna a varením sa stáva nadýchanou a zrnitou. Dlhozrnná ryža je všestranná medzi odrodami ryže: ľahko sa pripravuje a ľahko kombinuje. Je výborná do vyprážaných jedál, kastrólov, ako príloha ale aj ako raňajková ryža.
Mnohými milovaný a niektorými nenávidený dáva cesnak pokrmom ich charakter. Jeho intenzívna, ostrá aróma sa vo varenom alebo pečenom stave rýchlo zmení. Tak chutí pečený alebo varený cesnak podstatne sladšie a jemnejšie než surová varianta.
Jednodruhové korenie bobkový list – vavrín. Celé bobkové listy na ochutenie omáčok, na prípravu pečeného mäsa a pod. Vavrín, alebo iným názvom bobkový list, sa u nás používa ako korenie najmä do kyslejších jedál. Tieto nenápadné lístky však dokážu viac ako len ochutiť jedlo. Odvar z nich sa používa na detoxikáciu organizmu a zbavenie tela od prebytočných solí. Vyrobiť sa z neho dá aj olej, či obklad na reumu a boľavé kĺby. Skladujte v suchu a chlade.
Prírodne zakalená jablková šťava v bio kvalite.
Slivková šťava je výborným pomocníkom v prípade zápchy.
Zelerová šťava je veľmi dobrý m antioxidantom a pomáha pracovať vašej pečeni.